Categories шоу-бізнес

Олег Винник зізнався, що робив підтяжку обличчя: тільки так можна утримати любов вовчиць і Таюне

Відомий український співак Олег Винник, схоже, з роками тільки молодшає, адже його армія прихильниць невпинно зростає з кожним днем.

Олег Винник підкорив серця своїх вовчиць завдяки таланту і харизмі. Втім, не можна заперечувати ще один очевидний факт – виглядає він дуже гаряче. Не за горами 50-річний ювілей артиста, проте в це важко повірити, дивлячись на нього з боку. Підтягнутий, молодий, зморшок немає, волосся на місці. Скептики підозрюють, що Олег вдавався до уколів краси і пластичних операцій. При цьому він сам не уникає відповідей на подібні питання.

Олег Винник

Коли в усьому світі, в тому числі і в Україні, оголосили карантин, Винник якийсь час не виходив на зв’язок з фанатами навіть в соціальних мережах. Деякі користувачі висували версію про те, що співак просто зайнятий омолодженням, а саме – круговою підтяжкою обличчя.

У програмі “Зірковий шлях” Олег спочатку навіть не зрозумів, що з себе представляє така підтяжка. За його думкою, це коли крутиш на талії обруч, але коли журналістка пояснила, що до чого, ось як він відповів на настільки неординарні підозри з боку публіки:

“Ну в мене там [на политиці] є… Ні, не шовчик, болтик такий. Я підкручую його потрішки так”, – пошуткував артист.

Олег Винник у програмі Зірковий шлях

Що стосується прекрасної фізичної форми, то Винник зізнався, що немає методу ефективніше, ніж просто “закрити рота” і поселити в холодильнику мишу. Хоча спортом він теж займається, як у спортзалі, так і вдома. Навіть на гастролях виконавець знаходить час на фізичні навантаження.

А якщо хочете дізнатися, що коїться в особистому житті Олега Винника, дивіться наступне відео на YouTube-каналі Одна минута:

Share