Все, що відомо про свекруху Таюне, яка разом з Олегом Винником подарувала їй онука: чим жила та як виглядала

Особисте життя Олега Винника і Таюне приховане під сімома замками, однак деякі факти з їх біографії все ж вдалося розкопати.

Не дарма Олега Винника вважають справжньою загадкою українського шоу-бізнесу. Ставши одним з найбільш високооплачуваних артистів, він залишився скромним і стриманим, а зіркова хвороба, здається, йому навіть незнайома. Разом з тим, є кілька тем, які співак воліє не зачіпати в своїх численних інтерв’ю. Це стосується родини та коханої жінки.

Так, досі напевне ніхто не може сказати – чи одружений Винник. Проте, з часом в різних виданнях почали з’являтися статті про те, що він змолоду одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко. Вони разом навчалися в Канівському коледжі культури, тоді ж і одружилися, причому весілля гуляли на два села. У пари є син-підліток на ім’я Юліан, який живе і вчиться в Німеччині, де Олег починав творчу кар’єру.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Але була в житті виконавця ще одна дорога серцю жінка – його мама Ганна Яківна, вона ж свекруха Таюне. Матір Винника жила в Черкаській області та працювала на фермі, саме вона організовувала перші, ще дитячі виступи майбутньої зірки естради і намагалася зробити для сина все.

У Ганни Яківни були серйозні проблеми з зором, тому свій перший гонорар Олег витратив на операцію для мами:

“Коли вона побачила світ, я був найщасливішою людиною на світі”, – розповідав артист.

Олег Винник з мамою Ганною Яківною
Олег Винник з мамою Ганною Яківною

На честь 80-річного ювілею Ганни Яківни Винник хотів дати концерт в рідному селі, проте зробити цього він не встиг – 28 травня 2018-го жінка пішла з життя. Вона довгий час хворіла і перенесла три інсульти.

Про смерть матері та свекрухи Винник і Таюне дізналися прямо перед виходом на сцену, коли були на гастролях, але скасовувати виступ не стали, виконавши тим самим волю рідної людини. Вона взяла з Олега обіцянку, що той ніколи не скасує жодного свого концерту, що б не сталося.

Більше цікавих фактів з життя головного вовка країни знаходьте у відео нижче:

Схожі статті