Хто був першим чоловіком Ольги Фреймут? Імпозантний іноземець, який вщент розбив їй серце та віру в любов

Від першого шлюбу у Ольги Фреймут є донька Злата Мітчел, але як її батько?

Зважаючи на те, що Ольга Фреймут — істина леді, не дивно, що її першим обранцем став корінний британець. Коли зірка українського телебачення вчилася у Великобританії, вона познайомилася з чоловіком на ім’я Ніл Мітчелл. Стосунки між молодими людьми закрутилися швидко, І бурхливий роман дуже стрімко вилився у вагітність.

Життя з Нілом Мітчеллом

Ніл Мітчелл

Ольга без затримки отримала пропозицію руки і серця від іноземця і почала з ним жити. Ніл став цивільним чоловіком Фреймут, адже до офіційного шлюбу справа так і не дійшла.

Однак, під час спільного проживання з британцем телеведуча помітила деякі риси характеру обранця, які змусили її зібрати валізи та піти геть.

“Він не мого менталітету, жахливо ревнував, мені було з ним нудно. Він був агресивний, неприємний, став мені нецікавий. Я зрозуміла, що моїй дитині такий батько не потрібен”, – зізналася Ольга.

Тож знаменита та талановита Ольга була вимушена повернутися до України з великим животом та надіями на краще. Вже через короткий час вона знайшла іншого чоловіка, який наважиться одружитися на ній, не дивлячись на цікаве положення.

Побили Олю Фреймут
 Ольга Фреймут

З Нілом вона обірвала всі зв’язки. Зірка вважає, що настільки агресивна людина не потрібна її доньці Златі у якості батька. Варто відмітити, що донька телеведучої виросла справжньою красунею і могла б підкорювати світові подіуми. Чи підтримує дівчина зв’язок з батьком самостійно Ольга не розповідала.

Сподіваємося, що батько та донька таки змогли віднайти спосіб налагодити стосунки.

Схожі статті