Щасливий Влад Яма прокоментував майбутнє народження донечки у зірковій родині: “Такі гени необхідно множити”

Влад Яма дав зрозуміти шанувальникам, як ставиться до появи доньки у його родині.

Відомий український хореограф Влад Яма — щасливий батько маленького синочка Леона, який повністю змінив його життя та перевернув образ танцюриста в очах шанувальників. Виявляється, зірка — суворий татусь, який обожнює порядок, але зовсім не проти пожартувати. Разом з коханою дружиною Ліліаною та первістком Влад активно подорожує світом, навідується на різноманітні заходи, влаштовує фотосесії, тощо. Здавалося б, чого їм може не вистачати?

У планах дівчинка

Влад Яма з родиною

Однак, уважні шанувальники  завжди знайдуть, чого зіркам, за їхньою думкою, не дістає. Так, нещодавно дружина Влада Ями Ліліана опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свою відповідь на питання підписниці про те, чи планує пара дівчинку. Зіркова обраниця вирішила доречним показати сімейну смішну фотографію з чоловіком та сином, яка була використана, як іронія у відповідь на комплімент генам хореографа.

Скріншот сторінки Ліліани (дружини Влада Ями)

Влад Яма вирішив, що така відповідь його коханої гідна того, щоб бути на його сторінці. Тож знаменитість просто зробив репост у розділі stories, тим самим приєднуючись до думки своєї дружини. До речі, Ліліана написала, що згодна стосовно планів на дівчинку. Чи означає це, що найближчим часом, ми дізнаємося про появу у сім’ї Влада Ями доньки?

Нагадуємо, що не так давно хореограф показав, як повернувся до рідного Житомиру та гостював у батьків. Виявилося, що літня пара живе досить скромно. Також на батьківщині Влада залишився його старший брат Дмитро, який працює адвокатом.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.