Влад Яма з дружиною замислилися про поповнення в родині: хто стане четвертим

Влад Яма поділився планами на майбутнє і зізнався у давній мрії. Виявляється, хореограф давно хоче нового члена сім'ї.

Хореограф і суддя проекту “Танці з зірками” Влад Яма поділився з прихильниками новиною.

Виявляється, зіркова родина мріє про нового члена сім’ї. І, судячи з допису, сім’я мріє про собаку.

На відео, викладеному в мережі, Влад Яма у костюмі в червоно-синю клітинку біжить вулицею з чотирма собаками, тримаючи одну на руках і ще трьох на повідку.

Але, як у дописі зізнався Влад Яма, з породою вони поки що не визначилися. Тож хореограф попросив прихильників допомогти з вибором породи песика.

Прихильники, зважаючи на те. що у пари є дитина, запропонували завести золотистого ретривера або лабрадора.

Також прихильники порадили взяти шпіца, таку маленьку і дуже пухнасту собачку.

Саме такого песика хореограф тримає на руках. Дехто з прихильників зауважив. що краще брати собаку породи Коне Корсо, зауваживши, що у собаки лише зовнішність страшна, а насправді вони милі, добрі і дуже люблять дітей.

А от ті, у кого собаки давно вирішили поцікавитися чи буде у хореографа час займатися вихованням улюбленця, адже всім без винятку породам, навіть лабрадорам. яких вважають найрозумнішими собаками, потрібне виховання, догляд і увага.

Тож якщо суддя танцювального проекту не впевнений, що часу вистачить порадили завести вдома кота. Хоча саме котів хореограф, судячи з відповіді, не дуже любить.

А от дехто з прихильників все ж радить взяти собаку з притулку. Вони зауважують, що такі собаки відданіші і більше цінують своїх нових господарів.

Влад Яма з родиною
Влад Яма з родиною

Але телеведучий все ж наполягає на породистих собаках, адже у його батьків був пес з притулку і у них було з ним багато проблем.

Зазначимо, що Влад Яма не перший, хто замислився під час карантину про чотирилапого друга.

Власниками такого щастя вже стали Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч. При чому у останнього вдома уживаються дві собаки і кішка породи сфінкс.

А от дружина шоумена Лілія Яма ніяк не прокоментувала прагнення завести чотирилапого друга вдома. Або вона ще не визначилася кого саме хоче, або не дуже любить тварин і не поділяє ентузіазму зіркового чоловіка.

Схожі статті