|
29.07.2021 16:51

Лілія Подкопаєва повернулася з США заради “Україна має талант”: згадала про Батьківщину лише коли покликали

Лілія Подкопаєва справжня зірка української художньої гімнастики. Спортсменку запросили у журі на шоу "Україна має талант".

Лілія Подкопаєва – олімпійська гордість. Відома донеччанка має 45 золотих, 21 срібних та 14 бронзових медалей. Зірка у 1995 році стала абсолютною чемпіонкою. Згодом особисте життя знаменитості склалося так, що їй навіть довелося переїхати до Штатів. Та зараз вона знову в Україні. Буде судити таланти на популярному шоу.

Лілія Подкопаєва на Олімпійських іграх

Зірка спорту вже розповіла, як буде оцінювати конкурсантів на “Україна має талант”.

“Як суддя міжнародного класу, я буваю досить сувора. Якщо я бачу, що людина помиляється, не можу поставити їй гарну оцінку. Але якщо людина гідна найвищого балу і позитивної відповіді, то, звичайно ж, це буде саме така відповідь”, – привідкрила завісу таємничості Лілія.

Колегами знаменитості стали: Євген Кот, Ксенія Мішина, Сергій Притула. Це буде основний суддівський склад, а Подкопаєва – запрошена зірка. Артистка зазначила, що впевнено іде на шоу побачити найкращі таланти країни.

Чому спортсменка поїхала з України?

Кар’єра у гімнастиці завершила для Лілії тоді, коли травми дали про себе знати. Зірці пощасливилося вийти заміж за бізнесмена, який 25 років тому виїхав у США. Саме до нього і поїхала артистка.

Проживала у сонячній Флориді, але тривалий час не могла звикнути до тамтешнього устрою.

Діти адаптувалися швидко і пішли до місцевої школи. Цікаво, що не покинули навчання і в Україні: мусили складати 2 різні учбові програми.