Лілія Подкопаєва зробила публічне та відверте зізнання: “Чоловік, про якого мені гірко згадувати”

Лілія Подкопаєва зробила ексклюзивне зізнання.

Лілія Подкопаєва нещодавно завітала до Маші Єфросиніної на чергове інтервю. У ході розмови ведуча торкнулася не тільки суспільних тем та теми професійного росту: вони обговорили й особисті речі.

Відверте зізнання

Маша Єфросиніна запитала у Лілії про чоловіка, про стосунки з яким їй гірко згадувати. Гімнастка не хотіла розповідати, але Маша наполягла і виявилося, що це Тимофій Нагірний. Вона сказала, що в неї не залишилося почуттів, а на питання про його візити до дітей відмовилася відповідати взагалі. Чим дала зрозуміти: діти, певно, його не цікавлять.

Глядачі відмітили, що обидві жінки виглядають чудово.

Перший діалог про колишнього

У програмі “Така як ти” у 2014 з Машею Єфросиніною українська гімнастка Лілія Подкопаєва розповіла про розлучення зі своїм екс-чоловіком. Подкопаєва зізналася, що ініціатором розлучення в сім’ї став саме бізнесмен і продюсер Тимофій Нагірний.

Архівне фото подружжя.

“Я отримала повідомлення “Давай розлучатися “. В той момент ми вдвох були вдома і навіть не знайшли в собі сили поговорити. Це було, як грім серед ясного неба”, – розповідала Подкопаєва.

Лілія намагалася врятувати шлюб і запропонувала продюсеру пожити якийсь час окремо, проте Тимофій не прийняв цю ідею. Подкопаєва також згадала скандал, коли Тимофій Нагорний відразу після розлучення показав фото своїх побоїв. Чоловік сказав пресі, що охоронці Лілії Подкопаєвої побили його. Це стало приводом для засудження спортсменки в ЗМІ.

Нагадуємо, що шлюб Лілії Подкопаєвої та Тимофія Нагірного тривав чотири роки і завершився розлученням в 2009 році. За цей час у пари народилася дочка Кароліна, а сина Вадима пара взяла з дитячого будинку.

Схожі статті