(Фото) Лілія Подкопаєва показала свою старшу доньку від колишнього чоловіка: викопана мама у юності

Лілія Подкопаєва - відома спортсменка, яка змогла реалізувати себе не тільки професійно, а й в особистому житті.

Лілія Подкопаєва. Ця відома спортсменка з Донецьку вражала українців своїм талантом ще з малих років. Вже у 5 років вона почала займатися гімнастикою, а у 1993 році виграла звання чемпіонки України й вперше взяла участь у чемпіонаті світу. Наступного року здобула срібну медаль. Гарно проявила себе Лілія і на Олімпійських іграх-1996. Також завоювала срібло.

Молода спортсменка Лілія Подкопаєва

За спорту довелося піти, але не менш цікава сторінка життя чекала на Лілію. У 2004 році вона виходить заміж. Її благовірним стає донецький бізнесмен Тимур Нагірний. Про весілля знав весь Донбас, адже приїхали привітати Подкопаєву з чоловіком видні зірки естради: Йосип Кобзон, Святослав Вакарчук, Таїсія Повалій. Що казати, саму церемонію вела Маша Єфросиніна, яка за рік по тому вже буде блистати на сцені Євробачення.

Лілія Подкопаєва на власному весіллі

До речі наречену супроводжувала сама Ані Лорак. Поп-діва також стане хрещеною старшої доньки гімнастки Кароліни. Дівчинці зараз 14 років.

Кароліна Подкопаєва

Назвали дівчинку на честь своєї хрещеної Кароліни Куєк. З 3-х років батьки намагаються її гармонійно розвивати: донька спортсменки вивчає мови, займається гімнастикою й танцями. Також Кароліна багато подорожує і вже не раз була закордоном.

Нещодавно її зіркова мама показала спільне фото в Інстаграмі.

Видно, що донька за ростом вже наздоганяє свою маму. Дуже дівчата схожі між собою.

Сама Лілія багато про дітей не розповідає. Лише зрідка показує їх у соціальних мережах. До речі, у Кароліни є молодші брат та сестра.

Схожі статті