Categories Шоу-бізнес

Дружина Влада Ями показала тест на вагітність з двома смужками: хореограф злякався новини про поповнення

Дружина найвідомішого українського хореографа Влада Ями показала ті самі дві смужки і розповіла, як на новину відреагував знаменитий чоловік.

Ліліана (Лілія) і Влад Яма одружилися у 2015-му після 10 років стосунків, які вони ретельно приховували від сторонніх очей. Пізніше танцюрист зізнався, що не виносив на загальний огляд факт наявності коханої, тому що боявся втратити інтерес жіночої аудиторії, а разом з тим і статус завидного холостяка вітчизняного шоу-бізнесу. Зараз він вважає, що це того не варте.

Освідчився Влад на Новий рік, щоправда, без особливої ​​урочистості – раптово встав на коліно, поки Ліліана сиділа за столом. Подумавши пару хвилин, вона погодилася стати дружиною Ями.

Влад і Лілія Яма

Збільшилася їх родина через рік після весілля, коли у них народився син Леон. Хлопчик регулярно з’являється на фотографіях з батьками в соцмережах, хоча так було не завжди. Кілька років Влад з дружиною не показували обличчя дитини публіці, поки він сам не дав на це своєї згоди. Також пара не приховує – хочуть народити Леону сестричку, про що суддя шоу “Танці з зірками” навіть розповідав в інтерв’ю для програми “Кава з перцем”:

“Буде як буде, але хочеться дівчинку, хоча треба ж буде вбрання купувати. Я боюся дуже цього моменту, однак все одно хочу. Ліля, мабуть, мріє більше за мене, щоб купити сукенки, якісь там сумочки, резиночку, косметику”.

Родина Влада Ями

У своєму Інстаграмі Лілія Яма нещодавно влаштувала сесію відповідей на питання, що цікавлять шанувальників. Одним з нагальних виявилося питання про те, як хореограф відреагував на новину про вагітність дружини:

“Він злякався, бо я як бешена і щаслива вискочила з туалету”.

Скріншо з Інстаграму Лілії Ями

Свою відповідь жінка доповнила фотографією тесту на вагітність з двома смужками, яку вона, схоже, зробила на пам’ять.

Share