Categories Шоу-бізнес

Чому насправді чоловік Олі Полякової Вадим покинув першу дружину: справа зовсім не у романі зі співачкою

Чи дійсно Оля Полякова увела чоловіка з родини чи інша причина?

Оля Полякова ніколи не приховувала того факту, що була коханкою свого чоловіка Вадима. Втім, співачка виправдовується — одразу ж попросила коханого покинути його дружину і отримала бажане. Про свій підхід до цієї справи вона говорить відкрито і радить іншим жінкам чинити так само. Та чи покинув Вадим колишню саме через кохання?

Причина для розриву

В одному з архівних інтерв’ю Оля Полякова зізналася, що дітей у шлюбі Вадима з першою дружиною не було, а він їх дуже хотів. Це питання висіло над парою як Дамоклів меч. Мовляв, що за життя без дітей?

Оля Полякова з чоловіком Вадимом Поляковим

Більш того, Вадим Поляков не виразив особливого бажання покидати жінку заради вродливої співачка. Оля повела себе дуже розумно і поставила йому ультиматум. Тож якби Вадим не зробив вибір, то можливо б в Україні і не було-б такої співачки, як Оля Полякова.

Оля і Вадим Полякови

Варто відмітити, що дітей артистка подарувала чоловіку одразу. У віці 21 року Оля народила первістка Марію, яку назвала у честь своєї бабусі. На привеликий жаль, найрідніша людина співачки бабуся Маша померла, коли зірка була на шостому місяці вагітності. Суперблондинка не тямила себе від горя і вирішила назвати доньку у честь померлої.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Поляковим 

Перші роки материнства вона повністю присвятила домашньому побуту, займалася різноманітною творчістю вдома та постійно знаходилася поруч з коханим. Таким чином Вадим Поляков нарешті отримав те, чого прагнув: дітей, сімейний побут та щастя.

Share