|
31.07.2021 16:38

(Фото) Зірка “ТСН” Лідія Таран вперше показала свою фігуру: струнка та повністю всипана веснянками

Лідія Таран вирішила, що настав час показати себе такою, яка вона.

Лідія Таран розпочала свою журналістську кар’єру з радіо, проте саме телебачення зробило її відомою. Вона — володарка премій “Телезірка” та “Телетріумф”, але іноді хоче побути простою жінкою.

Відпустка Лідії Таран

Тиждень тому Лідія Таран повідомила, що нарешті відправляється у довгоочікувану відпустку. У телеведучої маленька родина — лише донька Василина від стосунків з Андрієм Доманським. Тому спланувати поїздку не було складно.

Зараз зірка активно ділиться з фанатами пляжними знімками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і має можливість похизуватися підтягнутою фігурою.

Так, нещодавно телеведуча опублікувала у власному мікроблогу фотографію, на якій постала на пляжі у купальнику. Виявилося, що Лідія має бездоганну фігуру, над якою працює у тренажерному залі. На блідій шкірі можна побачити багато веснянок, але зірку це ні краплі не псує, а навпаки, робить її ще більш привабливою.

Купальник Таран обрала лаконічний — у класичну блакитну смужку на білій тканині.

Неможливо не відмітити той факт, що Лідія не боїться показатися фанатам без макіяжу. І хоча брови і зірки дуже відрізняються від тих, що ми бачимо кожен день у студії новин, вона все одно залишається прекрасною. За словами Лідії, вона довго на намагалася зробити хороший кадр.

Лідія Таран

Нагадуємо, що зірка досі незаміжня. Єдині стосунки, про які відомо пресі — роман з відомим телеведучим Андрієм Доманським, який тривав недовго, але подарував знаменитостям прекрасну донечку Василину. Зараз зірка присвячує всю себе професії та розвитку кар’єри.