|
02.08.2021 15:37

Софія Ротару, Вєрка Сердючка та інші зірки, у яких є двійники і активно дають концерти: як виглядають копії

Інколи фанати настільки захоплюються творчістю кумирів, що й самі намагаються стати схожими на них.

У Мерілін Монро було щонайменше 17 двійників, а Чарлі Чаплін навіть не зміг виграти у конкурсі пародій на самого ж себе. Знаменитості з простору СНД також мають двійників. Дехто навіть заслужив статусу “офіційний”.

Софія Ротару

Діоніс Кельм та Софія Ротару

Діоніс Кельм – російський артист, якого наша Примадонна визнала офіційним своїм двійником. Чоловік захоплювався творчістю Софії Михайлівни ще зі студентських років.

Олег Винник

Олег Винник та Павло Соколов

Екс-вокаліста золотого складу групи “На-На” Павла Соколова охрестили російським двійником Олега Винника після виходу їхньої спільної пісні “Возьми меня в свой плен”.

Більше дізнайтеся про життя Головного вовка країни у відео:

Вєрка Сердючка

Хто тільки не робив пародій на легендарного Андрія Данилка. Двійників артиста стало багато ще на початку 2000-х. Замовляють виступи псевдо-Сердючок на корпоративи та масові свята. У 2003 році Андрій навіть давав прес-конференцію, де було сказано, що всіх, хто порушує авторські права буде відправлено під суд.

Двійник Вєрки Сердючки

Алла Пугачова

У першої леді радянської сцени звісно є двійники. Та лише одну артистку “одобрила” сама Алла Борисівна. Її звати Наталія Буйницька.

Наталія Буйницька

Світлана Лобода

Жителька Казахстану Аліна Хоффман стала двійником Світлани Лободи. Це вийшло раптово: поп-діва змінила стиль, стала білявкою і знайомі почали порівнювати дівчат. Аліні це навіть подобається і дівчина пародіювала співачку в інтернеті.

Аліна Хоффман