16-річна дочка Олі Полякової після лайливих пісень позує для Інстаграму у всій красі: без зайвої скромності

Старша дочка Олі Полякової йде по стопах матері у всіх сенсах цього виразу. Маша не тільки співає, але і влаштовує вельми нескромні фотосесії.

16-річна Маша Полякова активно розвиває свій мікроблог в соціальних мережах. Для майже двохсот тисяч підписників дочка Суперблондинки регулярно ділиться новими фото і відео. Зовсім недавно юна героїня нашої сьогоднішньої статті поділилася записом першого концерту власної рок-групи, де вона виступає як солістка.

Маша Полякова на репетиції
Маша Полякова на репетиції

Талант Маші оцінили не всі, оскільки в піснях звучали лайливі слова. Більш того, все це відбувалося на очах у самої Ольги, проте вона абсолютно не проти такого самовираження дочки, як би хейтери не намагалися зачепити ні її, ні Марію. Полякова-старша навпаки пишається спадкоємицею за сміливість бути такою, яка вона є насправді:

“Не слухай нікого, йди вперед, з досвідом прийде майстерність! А поки вчися і не зупиняйся, моя пташечка! Пишаюся тобою, моя любов, моє життя, мій перший млинець, і не комом!”, – зворушливо підтримала співачка дочку.

Оля та Марія Полякови
Оля Полякова у всьому підтримує доньку

На цей раз в Інстаграмі Маші Полякової з’явилося дзеркальне селфі зі спальні. У кадрі висхідна зірка з’явилася в комплекті білизни чорного кольору, продемонструвавши тим самим всі достоїнства фігури, якими вона вдалася в знамениту матір.

Скріншот з Інстаграму Маші Полякової
Скріншот з Інстаграму Маші Полякової

Варто зазначити, що незважаючи на свої юні роки, дочка Полякової позиціонує себе як повністю сформовану особистість – вона знає, чого хоче, і самостійно справляється з проблемами, не вдаючись до допомоги батьків. Як мінімум, дівчина вже не потребує кишенькових грошей, оскільки заробляє собі їх сама.

Схожі статті