|
04.08.2021 23:56

Анастасія Волочкова розбурхала мережу своєю фігурою: “Як одній балерині вдалося зіпсувати увесь балет?”

Анастасія Волочкова знову отримала порцію хейту через свої світлини.

Анастасія Волочкова свого часу виступала у Великому театрі. Тепер вона вже вважає за краще створювати свої постановки і давати майстер-класи.

Артистка не приховує, що їй подобається жити в розкоші. Вона не раз зустрічалася з впливовими чоловіками, але так і не знайшла щастя в особистому житті. Однак уже давно танцівниця живе в розкішному особняку і їздить відпочивати на елітні курорти.

Знову невдале фото

Анастасія Волочкова зі своїм таємничим обранцем Олегом на Мальдівах

Балерина знову змогла здивувати шанувальників. На цей раз її фото викликало шквал обурення у фанатів. Цього літа Волочкова віддала перевагу провести відпустку в Греції. Вперше за кілька років вона відпочиває в самотності, без чоловіка. Зазвичай балерина часто публікує знімки, на яких постає в напівоголеному вигляді.

Шанувальники не раз її за це критикували. Однак артистка вважає за краще хвалитися тим, як виглядає 45 років, а також своєю розтяжкою. Напередодні вона вирішила блиснути шпагатом. А тепер поділилася новим пляжним фото.

Анастасія позувала на гальці в лимонному купальнику. Вона показала розкішний бюст і стрункі ноги. Балерина встигла засмагнути за час відпустки.

Однак деякі шанувальники знову піддали її критиці. Багатьом здалося, що Волочкова виглядає занадто худою.

Скріншот публікації Анастасії Волочкової

Втім, серед підписників знайшлися і добрі люди, які завалили жінку компліментами та почали запевняти, що ті, хто її критикує, просто заздрять. Однак, коли Анастасія Волочкова зважала на думку оточуючих та комплексувала?