|
12.08.2021 11:17

DZIDZIO досі не відписався від колишньої дружини Slavia: поки вона будує нове життя, він тужить за шлюбом

Популярний український співак DZIDZIO звикає до статусу холостяка після багатьох років шлюбу з тепер уже колишньою дружиною – співачкою Slavia.

Михайло Хома, він же DZIDZIO, ніколи не виносив на загальний огляд подробиці свого особистого життя. Все змінилося навесні 2021-го, коли він оголосив про розлучення з дружиною Ярославою. За 20 років разом у пари не з’явилося дітей, а обраниця артиста практично ніколи не виходила у світ, хоча завжди мріяла про сцену. Тепер же Slavia будує співочу кар’єру і дає численні інтерв’ю, в яких розповідає не найприємніші деталі шлюбу з Дзідзьо.

Сам він ситуацію особливо не коментує, але запевняє, що проблеми у відносинах почалися давно. Вирішити їх вони не змогли, тому й розійшлися.

Михайло та Ярослава Хома

За словами Ярослави, Михайло не підтримував її ідею піти в шоу-бізнес, однак зла на нього вона не тримає і приймає весь прожитий досвід з розумінням та вдячністю. А ось іскра, яка була між ними раніше, втрачена:

“Це не мій Михайло, він інший. Я любила Михайла, який був у групі “Друзі”. Після того, як з’явився DZIDZIO, виросла стіна непорозумінь. Це вже не моя, не та людина”, – розповідала співачка в шоу “Слава+”.

Не можна не відзначити, що в кар’єрі Дзідзьо є декілька спільних кліпів і пісень з Олею Цибульською, в яких вони зображають закоханих. Артисти не спростовували заяви журналістів про роман, що болісно сприймала Slavia. Після новини про розлучення Ольгу взагалі охрестили розлучницею, хоча вона сама заміжня.

Дзідзьо і Оля Цибульська

Пристрасті не вщухають досі. У соцмережах прихильники Михайла і Ярослави бажають їм щастя і сподіваються на возз’єднання. До того ж DZIDZIO все ще не відписався від колишньої дружини в Інстаграмі.

Дзідьзо не відписався від Славії навіть після скандального розлучення

Публіка сприймає це як натяк на те, що точка в їхніх стосунках все ще не поставлена. Але чи так це насправді?