DZIDZIO вперше після скандального розлучення розповів про нові стосунки: “20 років поряд була не мила”

Відомий український співак DZIDZIO став однією з найбільш обговорюваних персон вітчизняного шоу-бізнесу на тлі скандального розлучення зі співачкою SLAVIA.

Навесні 2021-го Михайло і Ярослава Хома, вони ж DZIDZIO і SLAVIA, повідомили про розпад їхнього шлюбу після 20 років разом. У численних інтерв’ю екс-дружина артиста розповідала, що чоловік в неї не вірив, не хотів заводити дітей і навіть давала натяки на його зради. Сам Михайло ситуацію особливо не коментує, але стверджує, що проблеми у стосунках почалися давно. Вирішити їх вони не змогли, тому розійшлися.

Якась частина шанувальників вважає, що до розлучення пари має відношення кума DZIDZIO Оля Цибульська. До таких припущень призвело те, що в минулому виконавці підтримували образ закоханих. Ольгу смішать подібні чутки, адже вона вже давно заміжня і виховує сина, хоча особистість чоловіка не розкриває.

Оля Цибульська, Дзідзьо, Славія
Оля Цибульська, Дзідзьо, Славія

На відміну від Ярослави, Михайло рідко стосується теми їхнього шлюбу в інтерв’ю, але для програми “Світське життя” співак зробив виняток. Так, Катя Осадча поцікавилася у гостя випуску, чи вільне його серце зараз. Ось що він відповів:

“Я зараз не маю часу на те. В мене фільм, монтування, концерти, альбом готую. Я не встигаю. Я лягаю о другій годині [ночі], встаю о шостій [ранку]”.

Михайло Хома у програмі Світське життя
Михайло Хома у програмі Світське життя

Крім того, DZIDZIO розповів, якою має бути дівчина, щоб йому сподобатися:

“Мила, серцю моєму мила. Я думаю, що це має бути погляд в очі, і коли я впізнаю людину свого життя, вона буде зі мною”.

Дружина Дзідзьо пояснила, за що та чому не може пробачити чоловіка.
DZIDZIO з колишньою дружиною

На таку заяву різко відреагували коментатори в мережі. Ось, наприклад, користувачка Liliia Poda обурилася:

“А 20 років поряд була не мила? Чого тримав, не говорив, мовчав… Життя у неї одне, не подумав?”, – маючи на увазі SLAVIA.

Коментарі під випуском Світського життя
Коментарі під випуском Світського життя

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.