|
16.08.2021 12:25

Тоня Матвієнко вперше зізналася, чому вони з Мірзояном досі живуть з батьками: є на кого скинути дитину

Українські виконавці Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вже не перший рік в шлюбі і виховують разом спільну доньку, але досі живуть з батьками.

Арсена і Тоню звів “Голос країни”, куди вони обидва пішли заради старту сценічної кар’єри, а в результаті знайшли справжнє кохання. Їхні стосунки бурхливо засуджувались громадськістю, адже заради Матвієнко Мірзоян пішов від минулої дружини, яка народила йому двох синів.

Весілля закохані зіграли у 2017-му, коли їхній спільній доньці Ніні було півтора рочки. Дівчинку назвали на честь зіркової бабусі. Ділитися подробицями подружнього життя пара стала не відразу, адже обговорень була сила-силенна. Якраз не так давно стало відомо, що герої статті живуть в одному будинку з матір’ю Тоні – народною артисткою України Ніною Матвієнко.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Під час зйомок нового вокального проєкту “Співають всі!”, де зібралося одразу 100 музичних експертів, включаючи і героїв статті, Антоніна вперше розповіла, як їм усім вдається уживатися:

“Я хочу, щоб у мене був свій дім та свій світ, але поки немає такої можливості. До того ж зараз, коли у нас з Арсеном маленька дочка, все-таки зручно, що рідні поруч. Можна залишити Ніну на маму і з’їздити в магазин, щось приготувати і нагодувати”.

За словами Матвієнко, в будинку вистачає місця на всіх, ніхто нікому не заважає. І поки вони з чоловіком думають про дитину, паралельно збирають гроші на омріяне власне житло.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Також Тоня зізналася, що спочатку вона болісно сприймала негатив у свою сторону в мережі, як тільки їхні відносини з Мірзояном стали надбанням громадськості. Втім, з часом вона навчилася абстрагуватися від усіх пересудів, адже кохання дає їй крила.