Categories шоу-бізнес

Наталія Могилевська не стерпіла та публічно розкрила великий секрет співачки Альоші: “Вагітна”

Наталія Могилевська не на жарт здивувала глядачів секретом співачки Альоші.

Відома українська співачка Наталя Могилевська охоче підтримує спілкування зі своїми фанатами за допомогою соціальних мереж. Не проходить і дня, щоб артистка не опублікувала нову світлину, або не влаштувала чергове опитування. Завдяки активності у її мікроблогу, артистка має додатковий інструмент для просування своїх продуктів, а також майданчик для реклами, а це означає — додатковий дохід.

Наталія Могилевська

Чи правда, що співачка Alyosha вагітна?

Нещодавно артистка поділилася з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram процесом зйомок. Співачка активно готувалася до концерту з нагоди Дня незалежності України. Це стало прекрасним приводом для створення нового контенту.

Так як сьогодні вона тісно співпрацювала зі співачкою Альошою, то й публікації присвятила саме їй. Наталія влаштувала опитування стосовно секрету Альоші, який вона начебто приховує від прихильників.

Скріншоти сторінки Наталі Могилевської

Серед варіантів навіть була ймовірна вагітність співачки. І хоча чоловік виконавиці Тарас Тополя був би радий подібним новинам, це виявилося неправдою.

Насправді, все набагато простіше. З’ясувалося, що Альоша, коли приходить на репетиції сама, то співає не власні пісні, а дитячі.

Неможливо не відмітити той факт, що сьогодні день народження покійного Кузьми Скрябіна. Наталя Могилевська свого часу була близькою подругою артиста і тому не змогла промовчати в цей особливий день. Жінка створила публікацію у пам’ять про покійного друга і як завжди присвятила йому декілька ніжних слів. Під постом зібралося маса коментарів, які належать фанатам Скрябіна і дуже сумують за ним.

Share