(Відео) Наталія Могилевська емоційно показала дитячу кімнату та натякнула на поповнення: “Чекаємо діток”

Наталія Могилевська двічі виходила заміж та намагалася створити міцну родину. Проте, досі у 45 років так і не має дітей.

Наталія Могилевська яскрава, неординарна та безмежно талановита. Артистка дивує нас талантом ще з 1990-х років. За цей час вона спробувала себе у ролі як співачки, так і продюсерки.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська. Фото взято на просторах мережі. 

Наталію вважають однією з найбільш успішних співачок сучасності. Вона майже все своє життя поклала на те, щоб сягнути успіхів у кар’єрі, проте, єдине, чого так і немає у жінки – власних дітей.

Нещодавно у сторіз, у своєму акаунті в Інстаграмі, Могилевська збентежила прихильників тим, що розповіла про очікування на діток. Та, виявилося, що співачка – не при надії, як можна було подумати.

Наталія оголосила про відкриття літньої зміни у творчому таборі.

Наталія Могилевська розповіла про відкриття зміни у літньому таборі. Скриншот взято з Інстаграму.

“Чекаємо на всіх діток”, – натхненно написала Наталія Могилевська

Та, схоже, дитяча тематика переслідує співачку. Артистка показала, в якій кімнаті організували їй гримерку.

Наталія Могилевська показала, в якій кімнаті їй організували гримерку. Скриншот взято з Інстаграму.

У дитячій кімнаті артистка мала готуватися до виступу. Та самоіронічна зірка не сприйняла такий збіг обставин на свій рахунок. Навпаки, Наталія посміялася із ситуації та продовжила збиратися до своїх глядачів.

Виступала співачка на відкритті літньої тераси одного зі столичних закладів. Як зазначила сама Могилевська, все пройшло дуже гарно.

Схожі статті