|
18.08.2021 19:10

З’явилися нові фотографії підрослого сина Олега Винника від Таюне: ще трохи і буде вищий за батька

Як зараз виглядає єдиний син Олега Винника Юліан?

Особисте життя зірок є доволі цікавою темою, деталі якої публіка смакує з особливим задоволенням. Особисте життя головного вовка країни Олега Винника — це закрита сфера, куди ані преса, ані найвідданіші шанувальники творчості артиста потрапити не можуть.

Та як би Олег не оберігав коханих і рідних людей від публічності, деяка інформація все ж таки просочується та потрапляє не в найнадійніші руки. Наприклад, відомо, що у співака є син, який знаходиться за кордоном. Його звуть Юліан, і він вже дорослий юнак.

Таюне та Юліан

Як виглядає Юліан Винник зараз?

І хоча артист постійно переховується від набридливих журналістів та знає, як оберігати власного сина, з появою гаджетів це завдання значно ускладнилося.

Так, нещодавно Олег Винник відправився на відпочинок, куди запросив і свого сина. Відпочиваючі, які насолоджувалися подорожжю у тому ж самому готелі, що й Олег, одразу ж впізнали зірку, і зробили декілька його фотографій з сином.

Світлини одразу ж розповсюдилися мережею, але не становлять особливої цінності через те, що обличчя хлопця не видно.

Олег Винник з продюсером та сином

У більшої частини аудиторії немає сумнівів, що з Олегом відпочивав саме Юліан. Люди, які відзняли зіркову родину на відпочинку наполягають, що це був син зірки. Про це повідомляє ТСН.

Нагадуємо, подейкують, що Юліан є спільним сином Олега Винника та його бек-вокалістки Таїсії Сватко, яка на час перебування артиста у Німеччині також працювала там. Односельчани знаменитості запевняють, що зірки давно одружені і разом приїжджають на батьківщину артиста. Сам Олег інформацію не підтверджує, але останнім часом припинив говорити про те, що він холостяк.