|
20.08.2021 23:04

(Відео) Доньки Камалії влаштували день краси: зіркова мама не проти макіяжу для 8-річних дівчат

Доньки Камалії дуже швидко ростуть і з веселих допитливих діток перетворюються на тендітних панянок.

Камалія. Ця яскрава зірка вражає своєю вродою та вмінням підкреслити її. У кадрі артистка завжди має бездоганний вигляд. Двійнята Арабелла і Мірабелла беруть з мами приклад: у свої 8 років вже турбуються про красу та вчаться робити макіяж.

Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки

Сама співачка дивується, як швидко її маленькі донечки перетворюються на підлітків. Кадри з тим, як Арабелла і Мірабелла забавляють батьків своїм нехитрим марафетом, зірка показала у мережі.

“Я не встигла помітити, як наші дівчата виросли. Як же цікаво спостерігати за їх дівочими штучками”, – пише захоплено знаменитість.

Сестрички не соромляться на камеру показувати, як приводять себе до ладу під час подорожі на яхті. Звісно серед арсеналу їхньої косметички немає шалених засобів для догляду і гриму. Втім дітям зараз достатньо простої гігієнічної помади та гребінця, щоб відчувати себе справжніми красунями.

Цікаво спостерігати за двійнятами. Вони вже не раз були на світських заходах, вміють триматися у кадрі та не соромляться, коли на них звертають увагу. Проте, Камалія проявляє себе, як мати, що знається на дисципліні. З можливостями батьків, Арабелла і Мірабелла –  потенційні представниці “золотої молоді”. Втім, співачка робить все можливе, щоб у її доньок було нормальне дитинство: водить їх у походи, прищеплює любов до навчання і розвитку, не дозволяє поводитися зверхньо і грубо навіть з тими, хто наводить порядок у їх маєтку.