(Фото) Камалія показала, як швидко виросли її доньки: на кого стали схожими юні пакистанські принцеси

Камалія завжди пишалася своїми доньками. Співачка показала на останніх фото з відпочинку, як виросли дівчата.

Для Камалії поява дітей була справжнім дивом. Зірка всім серцем хотіла зробити свого коханого Мохаммада щасливим батьком і була твердо впевнена, що без сміху малюків будинок є пустим. Довго не могла співачка завагітніти, їздила по лікарнях, але доля її нагородила одразу двома доньками.

Навіть імена для двійнят обрала зірка такі, що відображали повністю все чудо їх народження: Арабелла і Мірабелла.

Камалія з чоловіком та доньками
Камалія з чоловіком та доньками

Арабелла означає “Та, що вимолена у Бога”, а Мірабелла – “Дивовижна”. Народилися сестри у 2013 році з різницею у 10 хвилин.

Як виглядають підрослі доньки Камалії?

Дівчата скоро будуть святкувати свій перший ювілей. Нещодавно зірка показала, як змінилися її доньки.

Все менше дитячого спостерігається у двійнятах. Погляд стає більш серйозним. Вони вже вчаться позувати на світлинах, як красуня-мама, але проглядається, що сестрички не проти втекти від дорослої компанії та пограти у свої власні ігри.

Варто зазначити, що Камалія багато робить для розвитку дітей. Окрім школи, у дівчат є ще заняття кінним спортом. Мама тренується разом з ними. Потроху звикають і до публічного життя, відвідуючи зі знаменитими батьками світські заходи. Втім, сама співачка не з тих батьків, як ростять “золоту молодь”.

Камалія розповідала, що її доньки разом з нею ходять на відпочинок з наметами, а за невиконані домашні завдання можуть навіть бути покараними. Особливо не терпить зірка грубощів.

Схожі статті