|
22.08.2021 09:53

“Не вільна”: Леся Нікітюк пояснила, що не зав’язує стосунки з іншими, тому що не самотня. Скоро весілля?

Леся Нікітюк заінтригувала мережу порцією нового контенту.

Леся Нікітюк — найбажаніша наречена в Україні. І хоча їй довго не вдається вийти заміж, охочуючих взяти на себе цю відповідальність багато. Знаменитість не раз розповідала, що не тільки шанувальники занепокоєні її статусом холостячки, але і її близькі родичі. Мовляв, тиснуть на неї через те, що вона незаміжня. Останнім часом зірка жартує на додачу, що родина вже не вірить у те, що Леся відіграє весілля.

Є коханий

Не так давно Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі жартівливий відеоролик, у зйомках якого прийняли участь імовірні товариші та супутниця телеведучої.

У сцунці зірка намагалася пояснити чоловікам, що в неї є хлопець, і інші їй не потрібні.

Але, як то кажуть, у кожному жарті є доля правди. Не так давно Леся Нікітюк проговорилася під час розмови з Олею Поляковою, що в неї є супутник життя. І хоча зірка не відкриває особистості таємничого коханого, вони разом вже 2 роки, що наштовхує на думку, що у них усе серйозно.

Леся Нікітюк

Нагадуємо, що не так давно Леся Іванівна Нікітюк розповідала журналістам про те, що знаходиться у тривалих стосунках зі своїм сусідом. Мовляв, познайомилися, коли він заходив позичити сіль. Пара навіть збиралася одружитися, але з невідомих причин плани зруйнувалися, а Леся Нікітюк залишилася без обранця. Зірка досі не відкриває причини розриву з чоловіком, як і його особистості. Деякі фанати мають теорію, що його взагалі ніколи не існувало, але це усього лиш домисли. Цілком можливо, що дуже скоро ми зможемо порадуватися за Лесю, яка стане нареченою.