“Вона чи то псих, чи то прибулець”: Леся Нікітюк розповіла правду про скандальну Ольгу Фремут

Телеведуча поділилася враженнями від виступу з Ольгою Фреймут на "Танцях з зірками".

Останній прямий ефір танцювального шоу пройшов під егідою танців у тріо. До пари Ольги Фреймут та Іллі Падзіна приєдналася учасниця “Танців з зірками” і телеведуча Леся Нікітюк. Свій вибір вона пояснила тим, що їй почали писати багато повідомлень про те, що Ольга Фреймут дерев”яна. І порадили зірці виступати з Сантою Дімопулос або Надією Мейхер.

на це Леся нікітюк відповіла, що їй Ольга Фреймут подобається саме тим, що така дивна. Ведуча відмітила. що сумнівалася у її існуванні, тому вирішила таким чином убити двох зайців: повернутися на один ефір у проект і поспілкуватися з жінкою. окрім цього, Леся Нікітюк порівняла Ольгу Фреймут з прибульцем і психом, але на кого екс-ведуча більше схожа, теледіва поки і сама не визначилася. Ведуча зауважила, що їй імпонують такі персонажі, хоча сама Леся Нікітюк далеко не така і вміє на все реагувати з гумором. Ми ж пам”ятаємо її ставлення до критики її танців на проекті.

Та й у будь-яких передачах, де з’являється Леся Нікітюк не обходиться без гумору і простоти сприйняття багатьох речей.

У коментарі під фото відразу посипалися репліки прихильників Лесі Нікітюк. Вони порадили їй підтримати Ольгу Фреймут і сказали, що в них складається враження, що екс-ведуча сама себе боїться. Фанати вирішили морально підтримати улюблену ведучу і підтвердили її враження про дивакуватість учасниці і висловили надію, що вона зможе показати і розказати Ользі Фреймут що таке сексуальність.

На офіційній сторінці проекту “Танці з зірками” в мережі Instagram з’явився фрагмент відео з танцю Ольги Фреймут, Іллі Падзіна та Лесі Нікітюк.

Під відео прихильники відразу ж відмітили саме Лесю Нікітюк, а от Ольгу Фреймут вони так і не змогли розгледіти.

Що б там не казали прихильники,судячи з оцінок номер суддям сподобався і вони оцінили його доволі високим балом, чим знову продовжили участь пари Ольги Фреймут та Іллі Падзіна у шоу.

Схожі статті