Categories Шоу-бізнес

Олександр Пономарьов публічно подякував батьку колишньої дружини Мозгової, але не за доньку: зраду не забути

Відомий український співак Олександр Пономарьов висловив публічну подяку Миколі Мозговому – батькові своєї колишньої цивільної дружини Олени.

За плечима Олександра Пономарьова два шлюби і двоє дітей, проте жодна з обраниць артиста не стала його вірною супутницею на все життя. Десять років герой нашої сьогоднішньої статті знаходився у відносинах з продюсеркою Оленою Мозговою. У 1998-му пара стала батьками дівчинки Євгенії, саме після цього Пономарьов почав дивитися на кохану як на майбутню дружину.

Про це виконавець розповідав в інтерв’ю для YouTube-каналу Dorotye:

“Я не ставив ці стосунки в ранг, що це повинна бути дружина до тих пір, поки не народилася дочка Женя”.

Олена Мозгова та Олександр Пономарьов

Крім того, Олександр зізнався, що ініціатором їхньої романтичної історії виступала Олена, вона ж і зруйнувала сім’ю тим, що зрадила. Причому неодноразово – після першої зради ситуація повторилася:

“Я пішов назустріч і почав примушувати себе пробачити, забути цей перший варіант. Але трапився другий раз і я зрозумів, що якщо є другий, то буде і третій “, – заявляв співак в ефірі програми “Зірковий шлях”.

Олександр Пономарьов на інтерв’ю

Зараз колишніх практично не пов’язують ніякі відносини, навіть дружні, проте, артист досі з великою повагою ставиться до свого покійного тестя. Так, у себе в Інстаграмі Олександр Пономарьов опублікував запис виступу, приуроченого до 30-річчя незалежності країни, на якому він виконав пісню Миколи Мозгового на вірші Юрія Рибчинського “Минає день”.

“Вітаю з Днем Незалежності тебе, моя Україно ! Вітаю із заслуженою нагородою, Юрій Рибчинський. Дякую, Микола Мозговий, за музику. Дуже приємно, що все наживо!”, – написав знаменитість.

Шанувальники залишилися в захваті від співу Олександра.

Share