Олександр Пономарьов вперше розповів про те, як піймав на зраді екс-дружину Олену Мозгову

Співак поділився правдою про особисте життя і вирішив залишити особисте особистим.

Це сьогодні Олександр Пономарьов відомий співак і Народний артист України.

Починав майбутній співак як звичайний дворовий хлопець, який повинен був захищати себе. Тоді у хлопця була одна перевага на вуличними хлопчаками – з третього класу майбутня зірка ходила на бокс. Тож битися з Олександром ніхто не наважувався.

Олександр Пономарьов з батьком
Олександр Пономарьов з батьком

Про вибір майбутньої професії співак розповів, що у рідному Хмельницькому вибір був не надто великий. Педагогом Олександр Пономарьов міг би стати, якби не розбишакувата поведінка. Медиком він бути не хотів, пояснюючи це тим, що це не його. А от співати Олександр Пономарьов любив завжди, тому обрав музичне училище.

Майбутній співак почав освоювати професію на практиці у 14 років, коли почав співати на весіллях. А у 15 талановитого хлопця запросили співати у ресторан. Таким чином, поки його ровесники лише вчилися, Олександр Пономарьов у 17 років самотужки заробив на перше авто.

Співак зізнався, що його родина ніколи не була заможною, тому заробляти треба було самому.

У 23 роки співак вже записав свій перший альбом, до якого увійшов і однойменний хіт “З ранку до ночі”. З цього моменту до музиканта прийшла слава. Виконавець брав участь у багатьох концертах і музичних фестивалях.

На одному з таких заходів Олександр Пономарьов познайомився зі своєю першою дружиною Оленою Мозговою. Вона була донькою відомого композитора і співака Миколи Мозгового.

Олександр Пономарьов з першою дружиною Оленою Мозговою і донькою Євгенією
Олександр Пономарьов з першою дружиною Оленою Мозговою і донькою Євгенією

Артист зізнається, що йому було цікаво з композитором і Олександр Пономарьов відверто симпатизував йому. Справа тут була не у зв’язках чи можливості розкрутитися, адже на той час Микола Мозговий не був багатою людиною, щоб братися за продюсування молодого виконавця.

Олександр Пономарьов зізнався, що розійшовся з Оленою Мозговою, незважаючи на десять років стосунків, через зради цивільної дружини. Першу зраду співак пробачив, але коли Олена зрадила його вдруге, вирішив розірвати відносини остаточно.

У цьому шлюбі народилася донька співака Євгенія. Дівчинка жила з батьком, а з мамою бачилася на вихідні. Співак зізнався, що самостійно виховувати доньку йому було дуже важко.

Другий за рахунком і перший офіційно оформлений шлюб у 31-річного Олександра Пономарьова стався з дівчиною на ім’я Вікторія. Різниця між ними у 13 років співака тоді не лякала.

Проте і цей шлюб скінчився розлученням. Колишня дружина стверджувала, що артист зраджував їй і піднімав на неї руку. Цей факт співак спростовує, адже вулиця навчила його в жодному разі не піднімати руку на жінку.

Олександр Пономарьов з сином
Олександр Пономарьов з сином

Олександр Пономарьов зізнався, що однією з причин розлучення стала донька виконавця Євгенія. Друга дружина співака хотіла віддати дівчинку у “школу благородних дівиць”, з чим Олексанжр Пономарьов був категорично не згоден.

Від другого шлюбу у співака є 13-річний син Олександр. Але бачиться з ним артист один раз на тиждень.

Зараз співак не розповідає про своє особисте життя. Він вважає, що щастя мусить бути тихим і лише для родини.

 

Схожі статті