|
25.08.2021 21:32

Що Катерина Осадча подарувала Юрію Горбунову на його день народження? Про більше годі й мріяти

Катерина Осадча зробила б Юрію Горбунову найкращий подарунок.

Відомо, що Катя Осадча стала втретє мамою 19 серпня о 05:05 ранку. На цю подію з нетерпінням чекала вся Україна, яка спостерігала за тим, як вагітна Катя не шкодує себе і багато поацює, будучи на солідних термінах.

Юрій Горбунов був присутній на пологах дружини і власноруч перерізав пуповину. У пари також підростає 4-річний Іван. Крім того, у телеведучої є 18-річний син Ілля від першого шлюбу з бізнесменом і політиком Олегом Поліщуком. Таким чином, Катя уже тричі мама.

Що матуся Осадча подарувала Юрію Горбунову?

24 серпня українці  святкували 30-річчя Незалежності України. В цей же день Юрію Горбунову виповнився 51 рік. Телеведучий вирішив перенести своє свято на більш підходящу дату, адже він та його дружина мали багато роботи, а особливість дня не була б помітна користувачу, який зосередився на незалежності Вітчизни.

Останній місяць для Юрія і його дружини Катерини Осадчої був наповнений насиченими і радісними подіями і новинами. Однією з найголовніших стало народження їхнього малюка, яке певно і стало головним подарунком для шоумена.

Юрій розмістив зворушливу фотографію зі святковим тортом нв особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Кондитерський виріб виконаний в ніжних тонах, блакитного і білого кольору. З прикрас там присутнє печиво макарун, їстівний синій ведмедик і милий напис: “Горбунов +2”, який підказуж шанувальникам про головний сюрприз, який влаштувала коханому Осадча.

Цілком імовірно, що у зв’язку з низкою бурхливих подій у Каті навіть не було часу обрати для Горбунова більш матеріальний подарунок.