Categories Шоу-бізнес

“Катя така патріотка, а син співає російською”: Осадчу засудили за пісню старшого сина на вечірці Горбунова

Відома українська телеведуча Катя Осадча показала шанувальникам, як співає її старший син Ілля, за що нарвалася на критику в мережі.

24 серпня актор, продюсер, шоумен і чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов відсвяткував своє 51-річчя. Хоча вечірку на честь дня народження зірки влаштували на наступний день, оскільки були зайняті веденням заходів до 30-річчя незалежності України разом з безліччю інших артистів вітчизняного шоу-бізнесу.

Щоб як слід відмітити дату, у себе вдома Осадча та Горбунов зібрали близьких друзів, влаштувавши свято в українському стилі. Сам іменинник і гості були у вишиванках, місце посиденьок теж було прикрашене традиційними орнаментами та іншими елементами.

51-й день народження Юрія Горбунова

Справжньою несподіванкою для шанувальників пари став виступ старшого сина Каті від першого шлюбу – 18-річного Іллі. Він заспівав перед присутніми під гітару, в чому йому допомогла Настя Каменських. Співачка разом з чоловіком Потапом теж побувала на дні народженні Горбунова.

Ілля виконав хіти групи “Валентин Стрикало” під назвами “Кайен” та “Песня для девочек”. Ролик з його співом опублікували в Інстаграмі, у коментарях під яким користувачі тут же почали ділитися емоціями від побаченого. Більшість знайшли привід для критики:

  • “Мені здається, чи в нього немає слуху?”;
  • “Підготовка нас до нової зірки”;
  • “Катя така патріотка, а син співає російською”.
Коментарі користувачів мережі

Хто батько старшого сина Катерини Осадчої

Первісток телеведучої з’явився на світ у 2002 році від першого чоловіка – бізнесмена і політика Олега Поліщука. Вже у 2004-му шлюб дав тріщину. Основною причиною розлучення стали різні погляди подружжя на життя та особисті амбіції кожного.

Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук
Share