Катерина Осадча та Юрій Горбунов стали батьками вдруге: зірки показали малюка та перші фото з пологового

Відомі українські телеведучі Юрій Горбунов і Катерина Осадча стали батьками. Друга дитина у пари народилася 19 серпня.

Ведуча програми “Світське життя” Катерина Осадча народила Юрію Горбунову ще одного сина, про що зірки повідомили у соцмережах.

“Привіт, наш новий Всесвіт! Я мама трьох синів. Юро, дякую тобі за те, що кожну хвилину був поруч. В нас виходять гарні хлопці”, – написала Катя.

Горбунов відставати від дружини не став і теж опублікував декілька щасливих фото з пологового будинку. Довгоочікуване поповнення у їхній родині сталося 19 серпня о 5:05 ранку. У повідомленні до фанатів шоумен зізнався дружині в коханні та сказав, що вони безмежно щасливі. Судячи з усього, пологи були партнерськими:

“Яке це неймовірне відчуття – перерізати пуповину і бачити, як з’являється на світ твоя дитина! Дякую тобі за це!”, – поділився радістю шоумен.

У коментарях знаменитостей осипали поздоровленнями з такою радісною подією. Серед усіх прихильників також відзначилися зіркові друзі пари – Лілія Ребрик, Потап, Ольга Цибульська, Джамала, Олена Шоптенко, Леся Нікітюк, Володимир Завадюк, Маша Єфросиніна, Даша Астаф’єва, Лідія Таран, Марічка Падалко, Алла Костромічова, Мамаріка, Віталій Козловський, Аніта Луценко, Настя Приходько та ще безліч відомих особистостей українського шоу-бізнесу.

Зірки вітають Катю Осадчу і Юрія Горбунова з черговим поповненням
Зірки вітають Катю Осадчу і Юрія Горбунова з черговим поповненням
Зірки вітають Катю Осадчу і Юрія Горбунова з черговим поповненням
Зірки вітають Катю Осадчу і Юрія Горбунова з черговим поповненням

Свого первістка Іллю Катерина народила у шлюбі з бізнесменом та політиком Олегом Поліщуком. Горбунову первістка Осадча подарувала у 2017-му згодом після їхнього весілля, сина вони назвали Іваном.

Сини Каті Осадчої
Сини Каті Осадчої

З самого початку 2021-го в мережі з’явилися плітки про вагітність телеведучої. Під час зйомок одного з випусків “Світського життя” Катя підтвердила своє цікаве положення.

Втретє вагітна Катя Осадча
Третя вагітність Каті Осадчої

Стать дитини закохані не розкривали на протязі усього терміну, ім’я малюка вони поки що теж повідомляти широкому загалу не стали. Народжувала Катерина в одному з приватних пологових будинків столиці.

Схожі статті