Телеведуча Катерина Осадча показала на одному фото колишнього та нинішнього: оце так високі стосунки

Відома телеведуча Катерина Осадча побувала на урочистостях до Дня Незалежності України та зробила вельми цікаве фото.

24 серпня 2021-го в країні пройшли масштабні заходи, приурочені до 30-річчя незалежності. Почався день з параду на Хрещатику і Майдані Незалежності, а завершився великим концертом на НСК “Олімпійський” за участю багатьох зірок вітчизняного шоу-бізнесу. У центрі подій змогла побувати навіть Катя Осадча, яка народила третю дитину менше тижня тому.

Про свою вагітність знаменитість вперше розповіла в ефірі програми “Світське життя”, коли співачка Оля Полякова безпосередньо у неї поцікавилася причиною змін у фігурі. Виявилося, справа не в щільному сніданку.

Третя вагітність Каті Осадчої
Третя вагітність Каті Осадчої

У шлюбі з шоуменом Юрієм Горбуновим Осадча двічі ставала мамою, а її первісток з’явився на світ ще в заміжжі за бізнесменом і політиком Олегом Поліщуком. Що цікаво – всі три рази у Катерини з’являлися сини. В інтерв’ю для “Сніданку з 1+1” вона зізналася, що сподівалася на цей раз на дівчинку, тому навіть ім’я для хлопчика подружжя заздалегідь не підбирало. Досі невідомо, як назвали новонародженого, старших же спадкоємців Осадчої звуть Ілля та Івасик.

Шанувальники чекали, що після чергових пологів Катя піде хоча б в недовгий декрет, адже їй потрібно гарненько відпочити і відновитися, проте по свіжому зовнішньому вигляду телезірки цього і не скажеш. Вона вже відзняла новий святковий випуск “Світського життя” у гарному вечірньому вбранні, а з ранку разом з чоловіком Горбуновим відвідала парад.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Для виходу в світ новоспечена мама обрала білу сукню з рукавами-ліхтариками і етнічним візерунком, доповнивши образ пудровими балетками. Юрій убрався в сині штани і білу сорочку-вишиванку. В цих ошатних образах пара вже опублікувала кілька спільних фото в мережі.

Катя Осадча і Юрій Горбунов на параді до Дня Незалежності України 2021
Катя Осадча і Юрій Горбунов на параді до Дня Незалежності України 2021

Крім того, в Інстаграмі Осадчої з’явився цікавий кадр з колишнім і нинішнім, правда, не чоловіками, а мерами Києва – Віталієм Кличко і Олександром Омельченко. Саме так Катерина і підписала знімок:

“Колишній і нинішній”, – додавши посмішку в кінці.

Колишній та нінишній мери Києва. Скріншот з Інстаграму Каті Осадчої
Колишній та нінишній мери Києва. Скріншот з Інстаграму Каті Осадчої

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.