|
28.08.2021 21:51

Лідія Таран зізналася, що не жила все літо разом з донькою: відправила дитину Доманського до чужих людей

Лідія Таран зараз виховує доньку самотужки, встигаючи ще зніматися на телеканалі. Та, виявляється, одинока мама не церемониться з дозвіллям дитини.

Майже 14 років тому яскрава ведуча Лідія Таран стала мамою. Дитину народила від коханого чоловіка Андрія Доманського, який згодом її полишить. Та навіть розрив стосунків не змусив зірку менше любити свою доньку. Василісу артистка вважає своїм головним досягненням та натхненням.

Вагітна Лідія Таран разом з Андрієм Доманським

Ще пару років і доньку можна записувати у наречені – так швидко виросла дитина Лідії. Виявляється, домашньою дівчиною Василісу важко назвати. Зіркова мама показала, як провели вони літо. Виявляється, молодша Таран велика шукачка пригод: відправили витрачати підліткову енергію її у літні табори. Цього літа їх було аж три на сезон.

“Моя дика Вася повернулась в кам’яні джунглі. Позаду 3 табори. Один мандрівний з наметами. Один веганський. Останній з конями – організувала сама”, – написала натхненно телеведуча.

З рідною донькою хотіла провести час і сама знаменитість. Навіть відпустку взяла для того, щоб присвятити себе відпочинку та спілкуванню. Експеримент не справдив надій. Ось, що пише артистка:

“Провал літа – відпустка з мамою (з останніх сил, ледь відмучилась)”

Дуже пишається Лідія тим, що її дитина навчилася стежити за конями, жити у горах та готувати страви. Попри це артистка бідкається, що всі ці навички не згодяться Василісі у школі, до якої і так у дівчини не лежить душа. Втім, час покаже, чи зможе наука зацікавити цю норовливу пластунку.