Як зараз живе колишня дружина Віктора Павліка Лариса, яка водночас втратила сина і кохання свого життя

Як тепер диве Лариса Созаєва, яка залишалася без сім'ї?

Лариса Созаева – українська танцівниця і екс-дружина відомого співака Віктора Павліка. Минулого літа її 21-річний син помер від раку кісток, а колишній чоловік одружився на молодій коханці. Не дивлячись на неймовірну стійкість, Ларисі все одно довелося дуже важко. Але відомою вона стала через скандал з коханкою чоловіка, яка не зважала, що син її конкурентки боровся за життя.

Лариса Созаєва зараз

Лариса Созаєва

Коли її єдиний син Павло заявив  про бажання припинити лікування хвороби та піти з життя, вона взяла себе до рук, та почала готуватися до прощання. Вона проводила з сином філософські розмови про життя та смерть і працювала, як над його психологічним станом, так і над своїм. Після його поховання вона сприйняла просвітницьку діяльність, як свою місію.

Сьогодні колишня дружина Віктора Павліка веде активну волонтерську діяльність, допомагаючи людям, які страждають від онкологічних захворювань.

Лариса Созаєва, колишня дружина Віктора Павліка. Фото взято з блогу жінки.

Варто відмітити, що у 2019 році жінка вступила на факультет психології — вже тоді вона мріяла розпочати нове життя. Адже її чоловік перебував у романі з концертною директоркою Катериною. Але хвороба сина не дала їй можливості втілити свою мрію в життя. Ларисі довелося покинути навчання.

Іноді колишня зіркова дружина дає про себе знати, якщо необхідно дати публічну відповідь новій дружині Віктора Франковича, адже іноді Катерина втрачає відчуття особистих меж і дозволяє собі зайвого. Але в цілому, її життя залишається поза   зоною досяжності для аудиторії.

Схожі статті