|
02.09.2021 11:07

Арсен Мірзоян розлюбив Тоню Матвієнко? Співак міцно обіймався з іншою красунею – ще тією бестією

Відомого українського співака Арсена Марзояна підозрюють у зраді дружині Тоні Матвієнко. Все через обійми з іншою жінкою.

Нещодавно Арсен Мірзоян відкрив у собі талант актора. Його запросили на зйомки комедійного серіалу “Люся Інтерн”, хоча це запрошення він прийняв не одразу:

“Я дуже обережно ставлюся до таких пропозицій, але мені запропонували зіграти самого себе. Тому я подумав: “Ну ладно, нічого не треба вигадувати”, – розповідав Арсен в інтерв’ю телеканалу “Україна“, де і виходить серіал.

Проте, участь у проєкті ледве не коштувала Мірзояну репутації, оскільки в медіаполі поширилися плітки про те, що співак був помічений в обіймах красуні з яскравим рудим волоссям. Втім, це виявилося зовсім не тим, про що можна подумати. Та сама бестія – акторка Римма Зюбіна, яка зіграла головну роль Люсі. До того ж Матвієнко знає, що відбувалося на зйомках.

Зйомки серіалу Люся Інтерн. Фото: телеканал Україна

Якраз до Тоні Арсен пішов від колишньої дружини Анни, котра народила йому двох синів. Через це доньку народної артистки Ніни Матвієнко охрестили розлучницею, а Мірзояна зрадником. У своє виправдання в програмі “ЖВЛ” співак зізнавався, що з Антоніною познайомився вже тоді, коли шлюб тріщав по швах.

Він майже рік думав над тим, чи зізнаватися жінці у тому, що закохався в іншу, чи залишити все як є. Хоча це було і непросто, Арсен все ж вирішив більше не тягнути і розкрити правду, аби не робити нікому гірше.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Зараз виконавець разом з Матвієнко виховує дочку Ніну, названу на честь знаменитої бабусі, а також платить аліменти на синів від екс-дружини. До речі, при розлученні він залишив їй усе спільно нажите майно.