Неля Шовкопляс перестала носити обручку: Єгор Гордєєв досяг бажаного та не випускає колегу з обіймів

Стосунки ведучих улюбленого українцями ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва не перестають бути об'єктом обговорення.

Немає сумнівів у тому, що Неля і Єгор створили дуже гармонійну екранну пару, адже вони обидва чудово виглядають разом та доповнюють одне одного. Проте, глядачі бачать у їхніх поглядах справжню хімію, яку за сценарієм не зіграти. У соціальних мережах не важко знайти коментарі з обговореннями службового роману героїв статті.

Реагувати на ці чутки ведучі не поспішають, адже хоч Гордєєв і холостякує, Шовкопляс все ж таки заміжня жінка і мама. Зі своїм чоловіком телезірка познайомилася під час навчання в університеті, згодом вони й одружилися, однак весілля не було. Вплинула на це вагітність Нелі – пара дізналася, що вони чекають не на одну дитину, а на двох одночасно.

Неля Шовкопляс зі своїм чоловіком

До речі, на той момент Шовкопляс ще не була причетна до телебачення. Лише після народження двійнят вона почала рухатися у напрямку до своєї мрії, і їй це вдалося – раніше Неля була торговельним представником косметичної компанії. Чоловік підтримав жінку та разом з нею повністю перепрофілювався – був простим шкільним вчителем, а став айтішником.

Цікаво, що на ранніх фото з синами Тимофієм і Матвєєм Шовкопляс позує ще з обручкою, тоді як на знімках з Гордєєвим її безіменний палець пустує.

Неля Шовкопляс з синами. Обручка ще є
Неля Шовкопляс з синами. Обручка ще є

Непоміченим від уважних глядачів цей факт не залишився та одразу ж був інтерпретований ними як черговий натяк на дещо більші, ніж просто робочі стосунки між ведучими.

Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим вже без обручки
Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим вже без обручки

Вони дійсно самі себе по відношенню одне до одного вважають не колегами, а хорошими друзями. Але так звані “іскри” і романтику між собою Неля і Єгор не коментують, тож залишається лише спостерігати, як все складатиметься далі.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.