Єгор Гордєєв показав, яка перспектива чекає на Нелю Шовкопляс поряд з ним: “хімію” між ведучими не приховати

Навколо ведучих програми "Сніданок з 1+1" Єгора Гордєєва і Нелі Шовкопляс не вщухають чутки про можливий службовий роман.

Екранні відносини Нелі і Єгора не переходять межу дружніх. Вона заміжня і виховує двох синів, а він затятий і завидний холостяк. Проте, від глядачів хімію не сховаєш. І хоча телеведучі не коментують чутки про романтичні стосунки, Гордєєв вважає їхній тандем ідеальним. За його словами, він досить суворий, а Шовкопляс, навпаки, легко згладжує всі конфлікти і вирішує питання дипломатично.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Звичайно, без казусів на знімальному майданчику не обходиться. Наприклад, на перший спільний ефір з Нелею Єгор запізнився, через що їй довелося імпровізувати. Зате сьогодні вони називають себе не просто колегами, а хорошими друзями. Втім, шанувальників не зупинити – чи не під кожним спільним фото “парочки” в соціальних мережах ведуться цілі дискусії з приводу існування між ними любовного зв’язку.

Коментар під публікацією Нері Шовкопляс

Найчастіше користувачі пишуть, що це саме Гордєєв закоханий у Шовкопляс, і часто в його поведінці у випусках “Сніданку” глядачі навіть вбачають ревнощі по відношенню до партнерки. Як би там не було, Неля залишається заміжньою жінкою і навряд чи збирається прощатися з цим статусом.

Єгор тим часом не сумує, а хвалиться розкішною відпусткою на березі Атлантичного океану. Про таку мріє чи не кожен:

“Перспектива за горизонтом”, – загадково підписав шоумен фото з пляжу.

Шанувальники побажали Гордєєву хорошого відпочинку, але Шовкопляс до них не приєдналася. Навіть після того, як її колега передав офісу 1+1 привіт з яхти, на якій безтурботно проводить час.

Єгор Гордєєв передає колегам привіт з яхти
Єгор Гордєєв передає колегам привіт з яхти

Схожі статті