Хто став між Єгором Гордєєвим та Нелею Шовкопляс? Ведучий помітно приревнував свою партнерку до колеги

Єгор Гордєєв подарував глядачам неоднозначну реакцію на витівку колеги, чим поклав початок різноманітним підозрам.

Стосунки Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс ніколи не переходили межу дружніх відносин. Неля — заміжня жінка, яка виховує двох дітей. Єгор Гордєєв — затятий холостяк, якого ніщо не може змусити змінити свій стиль життя. Втім, глядачі не перестають бачити їх разом у своїй уяві і транслюють свої бажання у маси через соціальні мережі. Як підказує практика, доволі часто глядач дійсно розуміє, що між зірками відбувається “хімія”.

Єгор приревнував Нелю?

Нещодавно Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс вийшли на зв’язок зі своїм потенційним колегою, який проходив кастинг на телебачення Полтави, а саме канал pTV. Предметом розмови став конкурс, який нароби шуму і у якому майбутні ведучі погоди мали вести її з голим торсом. І все було в порядку, поки хлопець, який був на лінії з телеведучими не розірвав на собі сорочку. Неля відреагувала яскраво та радісно. Чого не скажеш про Єгора Гордєєва, який чи то розізлився, чи то приревнував свою партнерку. На обличчі ведучого читалося роздратування. Він качав головою, прикрив обличчя руками і навіть зробив неоднозначний натяк хлопцеві.

Реакції Єгора Гордєєва.

І це помітили глядачі, які вирішили, що така його реакція продиктована саме ревнощами до Нелі.

Скріншот коментарів під публікацією каналу.

Варто відмітити, що стосунки Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва дійсно дуже добрі, і якщо б ведуча не була заміжня, можна було-б говорити про щось більше, ніж дружба. Зірки неймовірно підходять одне одному і що важливо — розуміють одне одного з напівслова. Саме гармонія у їхніх відносинах і змушує глядача шукати того, чого можливо ніколи не було і не буде.

Схожі статті