Знервований Ектор Хіменес-Браво повідомив, що не долетів до Канади та втратив великі гроші. Усі деталі

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що застряг у чужій країні на шляху до Канади.

Ектор Хіменес-Браво ще тиждень тому повідомив своїх підписників про те, що збирається повертатися додому. Саме цю країну він вважає своєю домівкою. І хоча шеф-кухар народився в Колумбії, саме Канада надає йому почуття безпеки та комфорту. Через тривалі карантинні обмеження та пандемію чоловік не наважувався на поїздку, але, вочевидь, справи біллше не могли на нього чекати.

Летів у Канаду, а залишився на ночівлю в іншій країні

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво

З України до Канади неможливо потрапити прямим рейсом. Тому як і всі інші Ектор Хіменес-Браво  летів з пересадками. І так сталося, що колумбійський шеф-кухар не встиг на посадку до літака у Канаду і залишився в аеропорту. Ця подія неабияк засмутила знаменитість, яка витратила купу грошей на квиток. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories.

Ектор Хіменес-Браво

Ектору довелося чекати на наступний рейс і залишитися у чужій країні. Де саме ночував шеф-кухар достовірно невідомо. Але точно можна сказати, що він міцно поспав, добре поснідав і випив велику чашку кофе. Імовірно з ним подорожувала його нова обраниця, адже на сторінці зірки постійно з’являлися відеоролики, які були зняті сторонньою людиною. До речі, до Канади зірка успішно дістався.

Нагадуємо, що не так давно Ектор Хіменес-Браво зізнався, що зав’язав стосунки з новою жінкою. На цей раз колумбійський шеф-кухар не збирається розкривати особистість своєї коханої, так як боїться зіпсувати відносини публічністю. Зірка запевняє, що колишні романи зруйнувалися саме через втручання у взаємини фанатів та преси.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.