Всі жінки Ектора Хіменеса-Браво: з ким колумбійський шеф-кухар намагався знайти щастя родинного тепла

Він намагається захистити своїх жінок від уваги, але дещо про його обраниць відомо!

Чутки з приводу гей-орієнтації Ектора Хіменеса-Браво не отримали підтвердження, адже виявилося, що чоловік неодноразово був у довготривалих стосунках. В даний час він є завидним холостяком. У нього немає дітей, нареченої або дружини, весілля в недалекому майбутньому не планується. Шеф-кухар намагається не афішувати особистого життя та з ким зустрічається взагалі. Відомо, що у нього було тільки три коханих.

Сандра

Перше кохання – Сандра, родом з Колумбії. Відносини почалися ще в школі, але при переїзді до Боготи молодим довелося розлучитися і більше не зустрітися. Пізніше він багато разів шукав її в соціальних мережах, але даремно.

Керолайн

Закохані провели 8 спільних років в Канаді і практично одружилися. Ектор планував завести дітей, але хрест на відносинах поставила робота в Україні. Дівчина не захотіла переїжджати в слов’янську країну і пішла від нього.

Анна

Його останнім коханням стала уродженка України Анна Тягун. Пара перебувала в об’єктивах камер тривалий час, але в 2017 році стало відомо, що союз тріщить по швах. Незабаром вони розлучилися, не виказуючи причин.

Ектор Хіменес-Браво та Анна на відпочинку

Тетяна Стрєбкова

Ектор та Тетяна.

Ходило багато непідтверджених чуток про романтичні стосунки з дівчиною на ім’я Тетяна Стребкова, з якою він познайомився на проекті “МастерШеф”. У мережі неодноразово з’являлися спільні фото, але продовження пара так і не отримала. І глядачі, і ЗМІ схиляються до думки, що флірт та публічні появи на заходах був грамотним піар-ходом. Адже, зазвичай, стосунки, якщо не одразу то через десяток років отримують підтвердження. У вмпадку зі Стрєбковою цього не сталося.

Схожі статті