Історія кохання Ані Лорак та Сергія Лазарєва: що приховує зіркова парочка

Сергій Лазарєв і Ані Лорак постійно інтригують прихильників спільними фото й дозвіллям, тим самим підігріваючи чутки про роман.

Роман Ані Лорак і Сергія Лазарєва — одна з найпопулярніших тем серед журналістів. Парочка постійно з’являється на публіці у компанії один одного, а їхні соціальні мережі просто переповнені спільними фото.

Ані Лорак та Сергій Лазарєв
Ані Лорак та Сергій Лазарєв

Уявити цих двох разом нескладно. Ані — чарівна й талановита артистка з привабливою фігурою. Сергій — справжня мрія мільйонів жінок. Обидва артисти стали зірками Євробачення та змогли завоювати симпатію тисяч прихильників.

Товаришують і діти Лорак та Лазарєва . Вони зустрічаються на прогулянках, днях народженнях та різних сімейних святах. Нагадаємо, що Ані виховує доньку Софію від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіолу. У Сергія двоє дітей — син і донька. Обох народила сурогатна мати, ім’я якої артист не розголошує.

Сергій Лазарєв з дітьми.

Самі артисти не зізнаються, чи є між ними щось більше, ніж просто дружба. Вони постійно називають один одного найближчими людьми, але будь-які чутки фанатів про роман ігнорують, лише підбурюючи їх новими спільними фото та відео в соціальних мережах.

Нова хвиля пліток з’явилася декілька днів тому, коли артисти анонсували спільну пісню “Не відпускай”. За назвою читається вельми романтичний підтекст, тому обговорення стосунків Ані та Сергія знову набрали обертів.

“Одне задоволення співати з тобой”, — написав артист під публікацією Ані про прем’єру спільної пісні.

“Неймовірний дует. Сильно, глибоко та унікально! Ви просто нереальні!”, — прокоментували підписники.

Схожі статті