|
15.09.2021 17:03

Вагітна Настя Каменських ощасливила Потапа прямо посеред вулиць Києва: продюсер стане батьком вдруге?

Настя Каменських зробила Потапа найщасливішим чоловіком у світі. Усі деталі в статті.

Настя Каменських уже заміжня більше, ніж три роки. Однак, зіркова пара запевняє, що справжнє весілля відбулося багато років тому у Лас-Вегасі, а торжество у київському лісі було лише антуражем для чергової річниці пари. Так чи інакше, але з тих пір фанати співачки все не можуть дочекатися на фантастичну новину, яка точно розбурхає Інстаграм. Шанувальники чекають на поповнення у родині Насті Каменських та Потапа.

Співачка при цьому інтригує усю країну змінами у зовнішності: артистки то з’являється вагітний живіт, то пропадає. Зважаючи на схильністю до зайвої ваги Насті, у цьому немає нічого дивного, але фанати не перестають надіятися.

Настя Каменських ощасливила Потапа посеред міста

Ні для кого не секрет, що у подружжя неймовірно ніжні стосунки, а Потап не перестає дивувати жіночу половину України тим, що може бути ласкавим та чуттєвим. Пара не може бути довго на відстані, а при зустрічі милує публіку різноманітними відео, на яких вони проявляють свої почуття.

Настя Каменських і Потап

Нещодавно Настя вийшла на прогулянку з коханим чоловіком Потапом. Артистка обрала для цього заходу червоно-чорний комбінезон, який вдало приховав недосконалості талії, але все одно не зміг сховати той факт, що у Насті животик. Під час цієї прогулянки Настя ощасливила чоловіка — зробила йому декілька подарунків. Продюсер показав на камеру, брендові пакетики і посміхнувся.

Варто відзначити, що Настя Каменських — натура щедра та любляча, що означає, що ніхто з її родини не залишається без подарунків. Для знаменитості немає ніякої проблеми в тому, що по балувати свого коханого чоловіка черговою порцією маленьких сюрпризів.

Хто зна, можливо дуже скоро вона піднесе йому сюрприз і побільше?