Categories Шоу-бізнес

Оля Полякова потрапила у лікарню та розповіла, хто довів її до такого стану: боротиметься до останнього

Оля Полякова показала, на що йде заради краси та популярності.

Оля Полякова не має жодних секретів від своїх фанатів. Співачка чесно зізнається, що була коханкою і увела Вадима із сім’ї. Не цурається вона і свого творчого минулого, коли аудиторія не мала наміру сприймати її всерйоз. Це її досвід, яким вона охоче ділиться, і намагається надихати інших на зміни у житті.

Оля Полякова пішла до доктора

Не замовчує знаменитість і жертв, на які їй доводиться йти заради популярності. Так, Оля Полякова, як і інші знаменитості відвідує лікаря-косметолога, який допомагає їй дати раду проблемам зі шкірою. Зважаючи на неймовірну кількість гриму, яку Оля наносить майже кожного вечора, не дивно, що її обличчя потребує постійної уваги.

Скріншоти сторінки Олі Полякової

Виконавиця зізналася, що приїхала до доктора Дудікової не просто так. Через декілька годин в неї мали початися зйомки шоу “Маска”, де вона бере участь у якості зірки, а в неї розширені пори. Це ніяк не входило у плани зірки, яка обожнює виглядати з головки. Тому вона записалася на процедури, які допомоги їй впоратися з цією хронічною і неприємною проблемою.

Оля Полякова

Нагадуємо, що минулого сезону Оля Полякова потрапила у скандал за Тіною Кароль. Справа в тому, що зірка назвала поп-діву “плакальницею на похоронах”. Це дуже образливо артистку, яка декілька місяців не розмовляла з Поляковою. Натомість, вона випустила перший хіт свого свіжого альбому “Скандал”, який прогримів завдяки чорному піару. Після успіху платівки співачка як ні в чому не бувало помирилися. Але на цьому тяжіння зірки до сварок не закінчилося, і вона образила ще й Камалію, яка відреагувала більш стримано.

Share