(Фото) Де живе Софія Ротару та її родина? Народна артистка за розкішшю маєтку переплюнула навіть Полякову

Софія Ротару - видатна українська співачка, яка своїм талантом підкорила мільйони сердець. Своїм маєтком артистка показала, що має смак не тільки в музиці.

Софію Михайлівну можна назвати справжньою Примадонною української естради. Її талант підкорив мільйони українців та мешканців СНД. Співачка мала сотні концертів, квитки на які розкуповувалися моментально, адже популярністю зірка користується і серед молодих поколінь.

Рідкісне фото брата Софії Ротару Євгена сколихнуло соцмережі
Софія Ротару на концерті. Фото взято на просторах мережі.

Будь-яку особистість повністю доповнює уявлення про її помешкання. Софія Ротату довела, що має гарний смак і в дизайні помешкання.

Елітний маєток Софії Ротару

Народний артист – не завжди означає бідний. Хоча Софія Михайлівна добилася загального визнання мільйонів українців, про себе та свій добробут співачка не забула.

Під Києвом, у селищі П’ятихатка, Ротару побудувала собі справжній палац. Вид з пташиного польоту зняли журналісти видання “Страна”

Гігантський маєток Ротару. Джерело “Страна”

Починався цей замок з простого дерев’яного зрубу, який звели 15 років тому, який згодом співачка вирішила обкласти цеглою. Територію розширила поступово. Тепер маєток складає 1412 квадратних метрів.

Будинок, в якому Ротару провела весь карантин. Джерело “Страна”

Де проживають родичі Софії Михайлівни?

Відомо, що своїх онуків легендарна співачка відправила на навчання закордон. Що Соня Євдокименко, що її брат Анатолій мешкають у Сполучених Штатах Америки. В Україні лишився син Софії Ротару – Руслан Євдокименко. Достеменно не відомо, чи мешкає він у котеджі з матір’ю чи проживає у власному будинку.

Схожі статті