|
16.09.2021 22:01

Святослав Вакарчук позбувся зайвого та підкорює жіночі серця: з матір’ю первістка стосунки не склалися?

Святослав Вакарчук вразив мережу новим фото.

Фронтмен популярної української рок-гуппи “Океан Ельзи”, 46-річний Святослав Вакарчук рідко демонструє відверті знімки і поводиться досить стримано на публіці. Але у житті знаменитості відбуваються серйозні зміни, яких він, судячи з усього, чекав і зустріти які був готовий.

Не так стало відомо, що артист більше не разом з Лялею Фонарьовою, з якою був приблизно 20 років, і більш того, не був їй вірним. У чоловіка народився первісток, і з’явилася інша жінка.

Прес Святослава Вакарчука

Нещодавно він порадував своїх шанувальників і показав свій торс і прес без сорочки.

Як відомо, багато років музикант захоплюється йогою. На своїй сторінці в Instagram Вакарчук показав результат – еталонний атлетичний рельєф і бездоганні кубики преса.

“Йога ніколи не дається легко, але завжди нагороджує”, — інтелігентно похизувався Вакарчук.

Раніше Вакачук показував свої тренування, але ніколи – їх результат. Втім, фвщична підготовка зірки вражаюча.

Нагадуємо, що у Святослава Вакарчука не було рідних дітей, і він виховав падчерку, єдину доньку Лялі. Поява на світ першого сина артиста спричинила справжню інформаційну хвилю в мережі. Хтось вітає виконавця, хтось не приховує розчарування. Обраниця Святослава — людина непублічна, але доволі впливова.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою

Колишня дружина Вакарчука поки що утримується від будь-яких коментарів, але подейкують, що вона дуже важко перенесла новину про зраду. Пліткували, що жінка потрапила до лікарні. Святослав же намагається тримати обличчя та бере на себе усю відповідальність.