|
20.09.2021 17:04

Стала дружиною Еллерта? Ксенія Мішина засвітила обручку та констатувала: “Прощавай, свобода”

Відома українська акторка та перша холостячка країни Ксенія Мішина вийшла на зв'язок з шанувальниками з помітною обручкою на безіменному пальці.

Особисте життя Ксенії Мішиної обговорюється публікою з того самого моменту, як вона стала головною героїнею 1 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Серед усіх чоловіків, які боролися за серце акторки, закохати її у себе вдалося сценаристу студії “Квартал 95” Олександру Еллерту. Вогник в очах Ксенії був помітний саме під час побачень з Сашею, тож і у фіналі вона прийняла каблучку саме від нього.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Незважаючи на скептицизм глядачів, які звикли до того, що пари з реаліті зазвичай розходяться одразу ж після завершення проєкту, Мішина і Еллерт продовжили будувати серйозні стосунки та почали жити разом. Розмови про їхнє весілля не вщухали, допоки у липні 2021-го на річницю особистого знайомства Ксенія не покинула Олександра. І хоча акторка причин не пояснювала, схоже, що чоловік сильно перед нею завинив, адже з того самого часу він осипає її розкішними букетами квітів, намагаючись повернути все назад.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Все вказує на те, що Еллерту потроху вдається знов розтопити серце екс-холостячки, оскільки їх разом помітили на весіллі друзів, де зірка навіть зловила букет нареченої. Тепер на своїй сторінці в Інстаграм Ксенія Мішина опублікувала кадри, на яких неможливо не помітити каблучку на безіменному пальці її правої руки. До того ж прикраса дуже схожа на обручку, або на каблучку до заручин.

“Я б могла себе вічно знімати, але не можу, тому що принцеса арештована. Все! Прощавай, свобода”, – сказала знаменитість.

Скріншот зі сторінки Ксенії Мішиної в Інстаграм

Наручники знадобилися для однієї з ролей Мішиної, а от чи є каблучка елементом її кіношного образу – залишалося загадкою, поки Ксенія не виклала нові сторіз вже після зйомок. Безіменний палець не став пустувати. Фанати сподіваються, що це справа рук Еллерта.

Ксенія Мішина з каблучкою на безіменному пальці