Аліна Гросу відгуляла з Полянським гучне весілля: дизайн сукні придумала сама і прикрасила білим пір’ям

Аліна Гросу схвилювала мережу весільними фотографіями.

Наряд артистки не всім припав до душі, проте всі були зачаровані спільними фото з бойфрендом.

Сукня подружки нареченої

Співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографіі з торжества, на якому вона мала можливість продемонструвати свій талант дизайнера.
Супроводжував кохану Роман Полянський, який одягнув строгий чорний костюм, білу сорочку і чорний метелик.

Варто відмітити, що знаменитість дуже відрізнилася від інших подружок нареченої, які обрали більш стримані образи. Так, Аліна прикрасила сукню білим пір’ям, а саме плаття було виконано у будуарному стилі. Наряд артистки не всім припав до душі, проте всі були зачаровані спільними фото з бойфрендом.

Але Аліна Гросу своїм творінням захоплена та хизується талантом дизайнера.

Нагадуємо, що Аліна Гросу та Роман Полянський півроку тому повідомили про те, що перебувають у стосунках. Пару довго підозрювали у романі, а співачку навіть звинувачували у зраді першому чоловіку з актором. Зірка запевняє, що на той час її з Романом пов’язувала лише дружба.

Зараз пара активно працює над своїми взаєминами та щедра на романтичні кадри. Втім, співачка більш зосереджена на творчій кар’єри, як і її коханий, який намагається підкорити кінематограф. Про весілля та дітей обидва поки що не говорять, але зважаючи на таємничість обох, раптова звістка про їхній шлюб нікого не здивує.

Схожі статті