Categories шоу-бізнес

Екс-дружина Потапа Горова прикривала зради чоловіка і ховала коханку: що пара не наважилася розповісти?

Чи насправді Ірина Горова не здогадувалася про зради Потапа? Всі деталі в статті.

Коли про серйозність стосунків Насті Каменських та Потапа стало відомо широкій аудиторії, обидва запевняли журналістів, що співачка коханкою не була, а Потап завжди залишався вірним чоловіком.

Перші інтерв’ю зіркове подружжя давали у 2019 році, коли нібито відбулося їхнє весілля. Але двома роками пізніше з’ясувалося, що весілля було несправжнім — лише святкуванням річниці, а пара розписалася багато років тому у Лас-Вегасі. Ще більшої плутанини вносить розповідь Ірини Горової у 2013 році про виключну вірність Олексія Потапенко. Мовляв, на зраду не здатний і є найкращим чоловіком у світі. Дружину продюсера не бентежили ні кадри спільного романтичного відпочинку дуету, ані світлини їхніх поцілунків.

Ірина Горова знала про зради

Але якщо детально вивчити хронологію подій, стає зрозуміло, що Ірина Горова прекрасно знала про зради чоловіка, а прикривала їх через репутацію лейблу, у якому вона виконує роль креативного продюсера.

Так, після того як на екрани вийшов сюжет про “кохання Насті Каменських та Потапа на Кубі” продюсерка довго роздумувала, але на розлучення все ж таки подала. У 2016 році Ірина зізналася, що 2014-й став останнім роком, коли вона була заміжньою жінкою.

Обличчя знаменитість старалася тримати як завжди: не вішала носа, а до зради ставилася “по-філософськи”.

А от думки представників українського шоу-бізнесу дуже різнилися: одні сварилися на продюсера, інші з розумінням ставилися до захоплення Потапа Настею. Але вже тоді було зрозуміло, що насправді мова йде про тривалу подружню зраду.

Share