51-річна Ірина Білик вшосте зібралася заміж: не встигла розлучитися, а вже замислилася про нового чоловіка

Ірина Білик в інтерв'ю Маші Єфросиніної повідомила, що розлучається зі своїм 5-м чоловіком. Та невже 51-річна жінка мріє стати знову дружиною?

Ірина Білик – справжня Примадонна української естради та серцеїдка у житті. Співачка 5 разів була заміжньою офіційно та неофіційно, має двох синів, але ставити хрест на особистому житті не збирається.

Ірина Білик
Ірина Білик

Артистці 51 рік, але так само, як і у молодості стильна та доглянута. Без укладки, макіяжу Ірина не з’являється на публіці, а ще постійно робить детокс-програми. Неможливо здогадатися, скільки років насправді цій ефектній білявці.

Хто буде шостим чоловіком Ірини Білик?

Артистка була у стосунках з продюсером Юрієм Нікітіним, виходила заміж за модель Андрія Оверчука, жила з хореографами Дмитром Коляденком та Дмитром Дікусаром, а ще народила у шлюбі з Асланом Ахмадовим сина Табріза.

В Інстаграм-сторіз співачці поставили запитання, чи збирається вона знову виходити заміж.

Ірина Білик відповіла на питання

“Поживемо-побачимо”, – загадково написала Ірина Білик.

Чому розлучилася з Асланом Ахмадовим?

П’ятий шлюб був багатообіцяючим для співачки. Вона палко закохалася у фотографа з Москви і це було взаємно. Пара взяла шлюб і за допомоги сурогатної матері народила сина Табріза.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Єдине, що непокоїло Ірину це те, що стосунки підтримувалися на відстані. Аслан не бажав полишати Москву, де він мав вже роботу, статус та визнання, а Ірині було не вигідно лишати столицю з тих самих причин.

Спілкування онлайн допекло співачку і вона відважилася подати на розлучення.

spot_img

Схожі статті