|
21.09.2021 15:38

Серія садиб на території з приватним озером, сауною та купою прислуги: де живе Михайло Поплавський?

Михайло Поплавський володіє не тільки розкішною квартирою, але й садибою в бортичах.

Михайло Поплавський за роки творчої кар’єри на українській сцені заробив багатомільйонні статки, які звісно інвестував в нерухомість. Однак, у декларації Поплавського вказана інформація тільки про одну скромну квартиру на Позняках в Києві, площею 75,8 квадратних метрів.

Заміська садиба Михайла Поплавського

Садиба Михайла Поплавського з висоти пташиного польоту

Однак, як з’ясували журналісти, у Поплавського є серія заміських садиб в Бортничах під Києвом, які розташовані на ділянці площею понад тисяча квадратних метрів. І про це майно у декларації Михайла Поплавського ані слова. Крім того, на ділянці є власна сауна і приватне озеро.

Ділянка, яка належить Михайлу Поплавському

У розслідуванні йдеться про те, що садибу орендує проректор Київського національного університету культури і мистецтв Наталія Гайсінюк, а сам будинок записаний на її 71-річного батька Анатолія Капелюшного. Однак, місцеві жителі підтверджують, що фактичним власником цього майна є саме Михайло Поплавський.

Співаючий ректор Михайло Поплавський у себе вдома

Сам же Поплавський регулярно  публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram  фотографії на тлі цього будинку та в своєму офіційному акаунті в Facebook.

Варто відмітити, що колишній ректор задекларував кілька земельних ділянок, загальною площею майже 4 га. У співаючого ректора до того ж доволі солідний гараж, який містить декілька коштовних іномарок. Єдиний син знаменитості Олександр живе від батька окремо разом зі своєю дружиною та маленьким спадкоємцем. Де саме розташувалася родина достовірно невідомо.