(Відео) Михайло Поплавський 10 років живе без матері: якою була жінка та як виглядала в останні роки

Мама - найдорожча людина для кожного. Дуже сумно прощатися з нашими батьками.

Михайло Поплавський – один з найяскравіших шоуменів та співаків сучасності. Маючи всього 2 альбоми, артист зумів підкорити всю Україну. Без його композицій не обходяться застілля, весілля та інші свята – ось наскільки веселими є його пісні.

Втім є одна дуже лірична – про маму. Сьогодні ми розповімо вам про те, ким була найрідніша жінка співака та покажемо, як вона виглядала.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський. Фото взято на просторах мережі.

Матір Михайла Поплавського

Жінку звали Меланія Григорівна. Вона пішла з життя у 2011 році, а народилася у 1925. Ось, як виглядала мати Михайла Михайловича у молодості.

Мати Михайла Поплавського у молодості. Фото взято на просторах мережі.

Односельці дуже тепло згадують жінку. Кажуть, що завжди була добродушною та щедрою.

Останні роки доживала Меланія Григорівна зі своїм середнім сином. Втім, і знаменитий Михайло кожні вихідні провідував стареньку. Річ у тім, що останні місяці перед кончиною жінка дуже сильно хворіла. У неї були великі проблеми з тиском. Наприкінці життя вже майже нікого навіть не впізнавала. Інколи виходила на лавочку посидіти з сусідами потеревенити.

Для Михайла Михайловича Меланія Григорівна завжди була авторитетом. Сусіди згадують, що співак завжди питав у неї поради та прислуховувався до кожного слова.

Саме мамі артист присвятив композицію, в якій звучало безліч теплих слів, але й разом з цим вибачення, щодо того, що приділяв їй недостатньо часу. Часто Поплавський згадує свою маму та ділиться спогадами про неї на День матері у своєму Інстаграмі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.