Вже не юний орел: Михайло Поплавський не соромлячись виплясував у компанії студенток

Михайло Поплавський новою публікацією знову нагадав, що до пенсії йому ще далеко

Улюбленець мільйонів, вічний юний орел – Михайло Поплавський вирішив розвеселити мережу, записавши нове відео. Ролик артист присвятив, звісно, Новому року.

У кадрі він стоїть у костюмі Діда Мороза, що правда, йому забракло тут фірмової шапки та бороди. Коло нього танцюють, як завжди студентки. Це не перше відео, у якому беруть участь вихованиці його навчального закладу. Під роликом співаючий екс-ректор лишив привітання:

“Ловіть передбачення на 2021 рік:
направляйте свою наполегливість в правильне русло і все заплановане збудеться!”

Подібні заходи зазвичай у користувачів викликають обурення. Проте, цього разу підписники прихильно відгукнулися про такий прояв творчості Михайла Поплавського.

Сам же артист розповідав ще в інтерв’ю Каті Осадчій, що у його відео немає жодного підтексту. Він просто робить так, аби асоціюватися з молоддю.

Тим не менш, у це складно повірити, адже теми, які підіймаються у публікаціях дуже дискутовні.

Одного разу Поплавський позував на відео з двома дівчатами та пачкою доларів. Глядачів вразила фраза про те, що багаті чоловіки старими – не бувають. Підписники, звісно, не могли не запитати, чи то він себе мав на увазі.

Інший провокативний ролик зняв співак з молодою зіркою, акторкою та співачкою Анною Трінчер. Знову, відеоряд супроводжував провокативний, злегка зухвалий текст. За сюжетом, молода дівчина відповідала на питання про те, як планує назвати свого сина. Запрошена зірка сказала на відео Поплавському, що хоче буквально назвати хлопця Михайлом, начебто на честь батька дитини.

Пік обурення почався тоді, коли і прихильники, і критики дізналися, що на момент зйомок Анна була ще неповнолітньою дитиною.

Через свій стиль ведення сторінок у соціальних мережах, Поплавський навіть мав конфлікт з колишньою міністеркою охорони здоров’я Уляною Супрун.

Схожі статті